Zoeken naar hoi koppel

Uw zoekactie voor hoi koppel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Verzorgde man 29 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Welk koppel of dame zoekt een leuke vaste huisvriend uit de regio ?
Verzorgde knappe man zoekt een ervaren koppel of dame voor intieme geile dates in de regio. Hygiëne, respect en discretie zijn vanzelfsprekend verzekerd. Ikzelf ben een joviale man, 176 groot, normaal gebouwd en normaal geschapen. Leeftijd weinig van tel, genot staat voorop. Verplaatsen is mogelijk in de regio. Wie zin? Stuur gerust voor meer info en foto's. Groetjes  
Raymond 66 jaar Antwerpen - Arendonk
Oudere man zoekt koppel met super hitsige vrouw of hitsige vrouw alleen.
Hallo ik ben een oudere man die op zoek is naar een koppel met een super hitsige vrouw of hitsige vrouw alleen. Leeftijd uiterlijk en huidskleur zijn niet van belang. Bbw of ssbbw geen probleem. Wel geil zijn. Interesse idee of voorstel? Laat me iets weten.  

Oudere man zoekt koppel met super hitsige vrouw of hitsige vrouw alleen.
A. 24 jaar Limburg - HASSELT
Vrouwgerichte trio/cuckold
Dag lieve koppels, ik ben A. en ik ben 24 jaar oud. Ik ben 1,91m en slank/sportief gebouwd. Al enige tijd fantaseer ik erover om mijn grenzen te verleggen samen met een koppel. Een vrouwgerichte trio, met andere woorden, waarin we vooral aandacht schenken aan het genot van de vrouw en elkaars verlangens. Discretie en een goede hygiëne zijn vanzelfsprekend, en respect voor elkaars grenzen ook. Een drankje doen op elkaar beter te leren kennen, kan zeker. Ik ben niet op zoek naar iets extreems, gewoon fun. Ik kan eventueel ontvangen en ik kan me ook makkelijk verplaatsen. Groetjes  
Domi 40 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Tof koppel gezocht
Ik ben een zeer verzorgde hygienische man. Ik heb een eigen zaak, niet platvloers en altijd in voor een toffe babbel. Ik ben op zoek naar een tof koppel om een leuke tijd mee door te brengen. Voornamelijk op zoek naar vmm, maar soft mm kan ook wel eens. In het verleden had ik een koppeltje waar ik af en toe mee afsprak, maar door familiale omstandigheden van hun kant kan dit helaas niet meer. Op zoek dus naar een lief, sociaal en respectvol koppel. Jullie mogen op mijn discretie rekenen. Ik ben niet onknap, brede schouders, blauwe ogen en mooi geschapen. Netjes geschoren waar nodig.  

Tof koppel gezocht
Steven 34 jaar West-Vlaanderen - Brugge 0487205136
Opzoek naar vaste vriendschap
Ben een kerel van 34j met tattoos en piercings discreet tof en lief zoek via deze weg vrouw of koppel voor leuke vriendschap en plezier bij interesse stuur gerust een berichtje en we zien dan wel wat er van komt  

Opzoek naar vaste vriendschap
sami 23 jaar Limburg - As
eerste ervaring met koppel
Hallo, ik ben Sami, 23j 183 lang, slank gebouwd, hetero. ik ben opzoek naar een leuk koppel v oor mijn eerste ervaring met een koppel, leeftijd onbelangrijk, liefst voor vaker maar eenmalig is ook zeker en vast welkom. ik ben open minded en voor veel in. stuur gerust een berichtje en wellicht tot snel.  

eerste ervaring met koppel
Brian 43 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg 0498417598
lekkere massage en sex
Ik ben een sportieve hetero man 1m81, 79kg. Ik wil graag met een leuk koppel afspreken voor een leuke trio. Ben normaal geschapen en intiem geschoren. Ben net, verzorgd en rook niet. Ik kan goed masseren en geef er graag eentje. Ik ben vrouwvriendelijk en niet opdringerig. Veel kan niets moet. Ik bef ook erg graag. Ik kan ontvangen bij mij thuis en verplaatsen en heb airco. Ik heb een massage tafel.  

lekkere massage en sex
TaoTantraMasseur 46 jaar Vlaams-Brabant - Pepingen
Rustige slanke man geeft tao tantra massage
Beste Koppel, ik ben een veertiger met een heel wat jaren ervaring in en rond massage. Graag leid ik jullie in, in de wereld van de wondere tao tantra massage. Ik beweer niet dat ik de waarheid in pacht heb. Des te meer men weet van Tao Tantra, te meer men beseft dat men nog niet danig veel weet. Toch kan ik jullie op weg zetten naar een nieuwe gewaarwording. Hebben julie vragen voor mij ? Stel ze gerust! Ik verplaats me vlot. Massage staat voor mij centraal. Ook voor mensen die het in eerste instantie echt wel bij massage willen houden. Dat kan zonder meer. het komt neer op goede afspraken maken.  
Leukerd 49 jaar Limburg - HASSELT
Koppel voor man vanavond?
Aangenaam, Ik ben een verzorgde man,49 jaar. Normaal gebouwd,hygiënisch,en zin in fun….. Is er een koppel dat me er evt bij wenst? Foto stuur ik bij antwoord,bellen kan zeker ook. Tot dadelijk?😀Grtz  
Dimi 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Hetero 35 zoekt koppel
Hey, Ik ben een 35 jarige heel sportieve mooi voorziene man. Ik vind het fijn om met 2 een vrouw te verwennen of eventueel de vrouw te verwennen voor de ogen van haar man. Ik kan mij gemakkelijk vrijmaken en soms ontvangen. Veel is mogelijk met respect. Wie durft?  

Hetero 35 zoekt koppel
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10